sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Viikko meni niin nopeasti ettei tänne ole edes kerinny/muistanut kirjoittaa. Alku viikko töissä oli yhtä säätöä kun mulle ja Maralle ilmoitettiin että ei saadakkaan olla koululla, koska minulle ei ole ihan jokapäivä toimistossa tilaa ja Maralla on tylsää. Peter oli hommanut meille supermarketista paikan jostain tosi kaukaa ilman että meiltä kysyi. Siinä nyt sitten oli kaikenlaista ja sovittiin kuitenkin että saadaan jäädä koululle. Kun minulla ei ole tilaa toimistossa, menemme katsomaan oppitunteja.
Töissä tein samaa, mutta sain vähän pitemmän projektin. Tarkistan kaikkien oppilaiden kansioista, että niillä on passi ja Visat kunnossa.

Muuten tälläviikolla ollaan käyty Kansallismuseossa, mikä on tosi iso paikka. Pari tuntia sielä oltiin eikä kaikkea keritty katselemaan. Pitää mennä uudestaan ajan kanssa. Lisäksi lauantaina kokopäivä meni Glasgowssa shoppailemassa ja sielä nähtiin Kiltti -miehiä soittamassa pilliä ja rumpuja, nähtiin myös hameen alle ;) Yritin tähän lisätä videota, mutta se ei onnistunut..

Alla kuvia Glasgowsta




p.s. Mara on rakastunut meidän lähipubin baarimikkoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti